Working status on v 1.4.x

The PE packer place.

Moderator: CGSoftLabs

Post Reply
CGSoftLabs
Registered User
Posts: 118
Joined: Thu Feb 10, 2005 12:00 am

Working status on v 1.4.x

Post by CGSoftLabs »

well added command line support :wink:

v1.4.0 [x xxx xxxx]
-------------------
-"Command Line" enhancement;
-to use "Command Line" you must specify at least a <filename> and a /blind switch
in order to make the difference from shell menu or drag&drop eXPressor starting;
Note: the /blind param is not necessary if you set others;you may write any non
switch param to trigger "Command Line".

+====< Usage >===============================================================+

Syntax: expressor.exe <filename> [-switches...] <filename> - the PE exe (to be packed) FullPath

Switches:
/blind To make the difference from a shell menu or a drag&drop over eXPressor's icon;
/d <filename> Set a new destination for packed file.(FullPath)
/e Exit after finishing the job.
/a [extension] Will pack All files with a given extension;if packed <filename> it's a file then its dir will be taken as input; (default ext "*.exe");this case /d <filename> will be an output dir; if /d is not set the files will be overwritten.
/lg <filename> Generate a text file with packing informations.
/l <1|2> Used library (default 2)
/r <n> Resource compression from n = 0 to 3;(default n = 2 ; 0 - no compression)
/r3 [string] Only if you have set /r and n = 3 you must specify a string "..." for compressed resources.
/++ <n> Handle extra data found at the end of the PE; 1->ask 2->add not ask 3->don't add don't ask (default n = 2)
/err Show MessageBox with compression errors.

+============================================================================+
Ex: - F:\test\exe\ /d F:\test\exe1\ /++ 2 /a /lg F:\test\exe1\log.txt /e
this will pack all .exe files from "exe" to "exe1" dir will output
a log file and will exit after finishing;no errors during compression.
- C:\test.exe /blind
will pack test.exe with default params; only C:\test.exe is incorrect!


some output
005/07/17 16:32:16 Command Line : "F:\ProiecteleMele\eXPressor\gata\eXPressor.exe" F:\ProiecteleMele\eXPressor\gata\exe /d F:\ProiecteleMele\eXPressor\gata\exe1 /++ 2 /a *.dll /lg F:\ProiecteleMele\eXPressor\gata\exe1\log.txt
2005/07/17 16:32:16 Compressing...ITimerPro.dll
2005/07/17 16:32:19 Compression successfully done !
2005/07/17 16:32:19 Original size : 1515008 ,1.44 MB
Compressed size : 512964 , 500.94 KB Ratio : 66
2005/07/17 16:32:19 Compressing...iexplore.dll
2005/07/17 16:32:19 Compression successfully done !
2005/07/17 16:32:19 Original size : 93184 ,91.00 KB
Compressed size : 81060 , 79.16 KB Ratio : 13
2005/07/17 16:32:19

---------------------------------------------------------------------
Compressed files : 2
Total size : 1608192 bytes , 1.53 MB
Total Compressed size : 594024 bytes , 580.10 KB
Ratio : 63
---------------------------------------------------------------------

CGSoftLabs
Registered User
Posts: 118
Joined: Thu Feb 10, 2005 12:00 am

Post by CGSoftLabs »

more from nfo.txt :wink:

v1.4.0 [x xxx xxxx]
-------------------
-"Command Line" enhancement;
-to use "Command Line" you must specify at least a <filename> and a /blind switch
in order to make the difference from shell menu or drag&drop eXPressor starting;
Note: the /blind param is not necessary if you set others;you may write any non
switch param to trigger "Command Line".
-fixed a little bug when "compression level" was set to 0 if "Compress resource"
was unchecked => a non working executable;
-fixed a bug, eXPressor not compressing resources -> Type String on level 2;
-added option "Add automatically overlays";if not checked will ask;
-"Allow MultiPacking" option to allow files to be packed by eXPressor more times;
-"Stay on top" option for main eXPressor dialog window;
-more gui enhancements;
-eXPressor can pack now resource dlls,those with entry point 0 and no imports;
-initial ImageSize is now allocated by winloader;this prevents other malloc calls
when stub decompresses packed data ;
-option to pack all sections at once (lib 2 only);this will free few more bytes;
when this is set more memory is needed to decompress packed data...about the
size of original exe is needed,so you may want not to use this option;
-option to set compression thread priority when multipacking files from cml;

don't know when it will be released...but then 1.3 will be made available as demo for the public and 1.4 for buyers;
customers may ask for this ver for testing purposes :)

CGSoftLabs
Registered User
Posts: 118
Joined: Thu Feb 10, 2005 12:00 am

Post by CGSoftLabs »

working on .Net support :wink:


greatz
cg

Post Reply