Paliere orare noi la Romtelecom -> 1 aug 2005

Stuff about ITimerPro

Moderator: CGSoftLabs

Post Reply
Romtelecom

Paliere orare noi la Romtelecom -> 1 aug 2005

Post by Romtelecom »

Salut

S-au schimbat palierele orare pentru ASI si ClickNet.

"Incepand de astazi, 1 august 2005, ROMTELECOM extinde cu doua ore intervalul de taxare in afara orelor de varf, cand tariful este cel mai redus, pentru serviciul de conectare la Internet prin dial-up, ClickNet Start.
Astfel, intervalul orar in afara orelor de varf va fi cuprins intre 18:00 si 8:00, fata de 20:00-8:00, cat era pana in prezent. Zilele de sambata si duminica sunt taxate in continuare la tarif in afara orelor de varf, respectiv 0,95 eurocenti/minut, fara TVA.

ClickNet Start, cel mai ieftin serviciu de acces dial-up de pe piata, a fost lansat de ROMTELECOM in octombrie 2004 si functioneaza fara taxa de abonament, contract sau cartela, tariful perceput incluzand atat traficul Internet, cat si folosirea liniei telefonice ROMTELECOM. Interesul utilizatorilor de Internet pentru acest serviciu a depasit pana in prezent asteptarile cele mai optimiste. "

http://www.romtelecom.ro/ro/companie/relatii_media/informari_de_presa/romtelecom_extinde_intervalul_de_taxare_redusa_pentru_serviciul_internet_dial-up_clicknet_start.html
Post Reply